Uzaktan Whatsapp Hackleme




Merhaba Arkadaşlar uzaktan whatsap izleme nasıl oluyor. Bunun Hakkında Tabiki video çekeceğim ama oldukca yoğun çalışmaktayım öncelikle buraya tıklayarak youtube kanalıma abone olmayı unutmayınız yorumlarınızı ve beğenilerinizi bekliyorum.
Öncelikle Konumuza gelmeden whatsapp elegeçirme hakkında bir video ve makalemiz vardı bunu sizde izlemissinizdir izlemediyseniz hemen buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. Eğer hala izlemediyseniz izleyin çünkü anlatacağım şey bununla ilgili.
Şimdi sizde öğrendiniz başkasının whatsapp ına qr kod ile sızıyoruz bir anlık hemen telefonu elimize alıp qr kodunu okutuyoruz tabi bunun için o kişinin yanında olmamız lazımdı peki şimdi uzakta whatsapp elegeçirme uzaktan whatsapp hackleme işlemini nasıl yapacağız oda çok basit arakadaşlar.

İlk Adım

Önceki videomuzda masaüstü sitesi isteyip whatsapp web e girdikten sonra karşımıza bir kod çıkıyordu bunu öğrenmiştik ve biz bu kodu hedef kişinin telefondan okutuyorduk. Şimdi yapacağımız ise bu kodun fotoğrafını çekip hedef kişinin yanındaki bir arkadaşımıza yolluyoruz bu arkadaş bizim casusumuz. Kodun Screenshoot alıp yani ss alıp hemen arkadaşımıza yoluyoruz arkadaşımız ise bu kodu alıp hedefkişinin telefonunda okutuyor ve tık uzaktaki whatsapp a erişmiş olduk yakında videosu gelecektir kanıtlı.
Whatsapp erişim işlemini yapmak için kod geldikten sonra 20 saniyeniz var o 20 saniyede fotoğrafını çekip gödermeniz lazım tabiki bunu 5 saniyede yapabiliriz geri kalan 15 saniyede ise arkadaşımız o kişinin telefonunu alıp whatsappına girip whatsapp web e girdikten sonra kamera ile kodu okutması lazım bu işlemler 20 saniyede olur. Bu sizin yeteneğinize ve arkadaşınızı yeteneğine kaldı.
Kanala abone olup videolarımı beğenir ve bloglarıma yorum atarak bana destek olabilirsiniz.
E posta ile daha çok bilgilenmek için yukarıdaki abone ol bölümünden posta olarak abone olup makalelerimi yakından takip edebilirsiniz.

İkinci adım

Geriye kaldı karşıdaki hedef kişinin bizim onu izlediğimizi onun whatsapp ında olduğumuzu anlamaması için yapmamız gerekenler.
ilk olarak hedef kişini okumadığı mesajları siz okumayın çünkü o kişi okumadan direk siz okursanız şüphelenebilirler yani hedef kişi okuduğu meşajları okuyun.
İkinci olarak hedef kişi uyurken siz onun whatsapp ına girmeyin arkadaşları gecenin 04.00 ında ne işin var whatsapp da diye mesaj atabilir.
üçüncüsü ise kesinlikle hacklenen kişinin whatsapp ından kimseye mesaj atmayın doğal olarak noluyoz diyip whatsapp ı silebilir.
Son olarak ise hedef kişi whatsapp web den haberi olursa oturumu sonlandırır ve whatsapp erişiminiz gider.
hackleme


Yorumlar

  1. Veletliğin bu kadarı hacklamak demek ha :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sosyal medya islemleri whatsapp takibi telefon galeri arama sms kamera kaydi islemleri gizlilik icerisinde yapilir. Karsi tarafa bildirim falan gitmez iciniz rahat olsun whatsapp dan iletisime gecin 0552 931 72 96 bu siteden geldiginizi belirtirseniz ucrette indirim yapilir.

      Sil
    2. Arkadaşlar dikkat edin kod adı Yasinç sahtekarın ta kendisidir
      Gerçek adı mehmet çelik
      Sakarya söğütlüde ikamet ediyo
      Burdaki olumlu yorumların hepsi kendisine ait
      Hesabı bu : mhmtclik2121
      Farklı hesaplarıda var
      Tehdit şantaj ne ararsan var
      İnanmayan varsa denemesi bedava
      Benden söylemesi

      Sil
  2. Düğün Organizasyonu

    Düğün hazırlıkları ve dugun organizasyonu için profesyonel hizmet almak istiyorsanız İzmir Organizasyon yanı başınızda. Düğün organizasyonu alanında 15 yıllık tecrübesi ile birçok düğün organizasyonuna öncülük eden İzmir Organizasyon firmamız profesyonel ekibi ve kaliteli ekipmanları ile hizmetinizde. Karşınıza sizi mutlu edecek biri çıktığında, karşılıklı olarak birbirinizden elektrik aldığınızda evlenmeye karar verirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile hayatınızı birleştirmek istediğinizde bazı hazırlıklar başlar. Düğün tarihi belirlenir, mekan belirlenir, ev hazırlıkları başlar, gelinlik, damatlık seçimleri gibi düğün hazırlıkları için daha birçok ayrıntı vardır. Tüm bu ayrıntıları düşünmek gelin ve damada kalır. Bu hazırlıkların yanı sıra düğün organizasyonu da çoğu zaman telaşlı oluyor. Bu kadar telaşa hiç gerek yok çünkü İzmir Organizasyon düğün gününe ait tüm detayları sizlerin istekleri doğrultusunda oluşturuyor. Hayal ettiğiniz rüya gibi bir gün için profesyonel ekibimiz düğün hazırlıkları için çalışmaya devam ederken sizler rahat bir nefes alabilir ve gece için hazırlıklarınızı sürdürebilirsiniz. Simge & Gökhan çifti için gerçekleştirdiğimiz düğün organizasyonu yazımızı okuyarak fikir edinebilir ve ayrıntılı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.


    evlilik teklifi yüzükleri

    Kavram evlilik teklifi olursa bir yada birkaç cümle ile anlatılabilecek basit bir olgu değildir. Şu yer küre üzerinde milyarlarca insan arasından duygusal olarak bağlandığınız, sevginizi, sadakatinizi ve emeğinizi ilmek ilmek ördüğünüz o kişi ile hayatlarınızı birleştirmek; kurduğunuz hayallerin tek tek gerçekleşmesi için çaba harcamak… Sadece bunlar bile evliliğin ne kadar özel olduğunu anlamamız için yeterlidir.

    Bayanların evliliğe bakış açısı ve hissettikleri erkeklere göre kıyaslandığında pek çok noktada ortak paydada buluşuyor olabilir. Ancak bazı noktalarda ise kadınlar erkeklere göre daha farklı beklentiler içerisinde yer alıyor. En önemli unsur ise evlilik için öncelikle bir evlilik teklifi gerekmesi gibi. Bu konulara kadınlar erkeklerden daha fazla önem veriyor. Her genç kızın hayalini kurduğu bir evlenme teklifi mutlaka bulunuyor. Bu aşamada beylerin yapacağı en güzel şey ise onları mutlu edecek, sonsuza dek hatıralarından çıkmayacak bir evlilik teklifi organizasyonu yapmak olacaktır. Belki de ayrıntılar çiçekler, başına takılacak bir taç veya bir evlilik teklifi hediyesi.


    organizasyon ajansı

    Deniz üzerinde15 metrelik özel yatımızda organizasyonlar yapmaktayız. Yatta evlenme teklifi organizasyonu en çok yapmış olduğumuz organizasyonlardandır. Evlenme teklifi organizasyonu için en çok tercih edilen hizmetlerimizi içeren örnek bir videoyu yan tarafta izleyebilirsiniz. Mutluluk Teknesinde evlenme teklifi organizasyonu yada teknede evlenme teklifi organizasyonu alternatifleri için lütfen Evlenme Teklifi Organizasyonu sayfamızı inceleyiniz...

    Açılış Organizasyonu

    Animasyonlu acilis organizasyonu , renkli kostüm ve makyajlarıyla palyaço gibi animasyon ekibinin, çeşitli dans ve aktivitelerle, açılışa ilgi çekmesidir. Animasyonlu organizasyonlarda palyaçolarımız, mini kulüp danslarla çocukları ve yetişkinleri eğlendirirler. Firmanızın, markanızın ya da kampanyalarınızın yer aldığı broşürlerinizi dağıtırlar. Animasyon sunucusu ( sunucu temini hizmeti ) ile birlikte çeşitli gösteriler düzenlerler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 05529317296 bu numara ve mehmet çelik adına dikkat edin arkadaşlar
      Sahtekarın en önde gideni

      Sil
  3. Antalya travesti arkadaşlık sitelerine bir yenisi daha eklendi. Bu travesti arkadaşlık sitesinin asıl amacı lgbt bireylerinin sosyalleşmesi ve güzel arkadaşlıklar kurmalarını hedefliyor. Üstelik sadece Antalya değil bünyesinde Alanya travesti, Manavgat travesti gibi popüler yerleri de barındırmaktadır.

    Sitenin Genel Özellikleri

    Öncelikle Alanya travesti sitenin en dikkat çekici yani yönetilebilir bir arayüz  ve tamamen mobil uyumlu olması dikkatimizi çekiyor. Bunun yanı sıra site içerisinde duyuru, hakkında kısımları, youtube video bölümü, yorum bölümü ve sayaç sistemi gibi özelliklerde yer alıyor.

    Kimleri Hedefliyor?

    Sitemizin genel hedefi lgbt bireylerini hedef almaktadır. Eşcinseller için olan sosyal medya siteleri neredeyse hiç yok bunun sebebi ise tib tarafından sürekli kapatılmasıdır.

    YanıtlaSil
  4. OLUM SEN BUNA HECKLEMEK Mİ DİYORSUN VELET

    YanıtlaSil
  5. WhatsApp takibi Konum bulma sosyal medya erisimi telefon galeri sms arama telefona sizma sirket e mail cpanellerine sizma gizlilik kadileri icerisinde yapilir 7/24 e mailden veya whatsApp dan ulasiniz email deatmetal@hotmail.com whatsApp 0552 531 41 44

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SAHTEKAR BİR İNSAN İNANMAYIN KOLPA ATIYOR SADECE PARANIZI ALMAYA ÇALIŞIR. KİMSE KANMASIN BU KÖPEKLERE! !!!!!!

      Sil
  6. Sosyal medya islemleri whatsapp takibi telefon galeri arama sms kamera kaydi islemleri gizlilik icerisinde yapilir. Karsi tarafa bildirim falan gitmez iciniz rahat olsun whatsapp dan iletisime gecin 0552 931 72 96 bu siteden geldiginizi belirtirseniz ucrette indirim yapilir

    YanıtlaSil
  7. Sosyal medya islemleri whatsapp takibi telefon galeri arama sms kamera kaydi islemleri gizlilik icerisinde yapilir. Karsi tarafa bildirim falan gitmez iciniz rahat olsun whatsapp dan iletisime gecin 0552 931 72 96 bu siteden geldiginizi belirtirseniz ucrette indirim yapilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşlar dikkat edin kod adı Yasinç sahtekarın ta kendisidir
      Gerçek adı mehmet çelik
      Sakarya söğütlüde ikamet ediyo
      Burdaki olumlu yorumların hepsi kendisine ait
      Hesabı bu : mhmtclik2121
      Farklı hesaplarıda var
      Tehdit şantaj ne ararsan var
      İnanmayan varsa denemesi bedava
      Benden söylemesi

      Sil
  8. WhatsApp geçmiş-güncel Takip
    Telefon sms arama galeri kamera sızma
    Sosyal medya alım kapatım
    E mail cpanel işlemleri
    7/24 whatsApp dan ulaşınız 0552 931 72 96

    YanıtlaSil
  9. Arkadaşlar dikkat edin kod adı Yasinç sahtekarın ta kendisidir
    Gerçek adı mehmet çelik
    Sakarya söğütlüde ikamet ediyo
    Burdaki olumlu yorumların hepsi kendisine ait
    Hesabı bu : mhmtclik2121
    Farklı hesaplarıda var
    Tehdit şantaj ne ararsan var
    İnanmayan varsa denemesi bedava
    Benden söylemesi

    YanıtlaSil
  10. Arkadaşlar dikkat edin kod adı Yasinç sahtekarın ta kendisidir
    Gerçek adı mehmet çelik
    Sakarya söğütlüde ikamet ediyo
    Burdaki olumlu yorumların hepsi kendisine ait
    Hesabı bu : mhmtclik2121
    Farklı hesaplarıda var
    Tehdit şantaj ne ararsan var
    İnanmayan varsa denemesi bedava
    Benden söylemesi

    YanıtlaSil
  11. ücretsiz whatsapp takip
    teşekkkürler, iyi gibi sanırım ama bazen hata veriyor.

    YanıtlaSil
  12. Memoş sahtekar bir insan arkadaşlar inanmayın

    YanıtlaSil
  13. Arkadaşlar bu adam sahteler tehtit şantaj herşey var sakin inanmayın ben soyleyim

    YanıtlaSil
  14. Merhaba,

    Blogunuzdaki reklam fırsatlarını tartışmak istiyorum. İşbirliğine açıksanız lütfen bana bildirin.

    Cevabınızı dört gözle bekliyorum.

    Maggy

    YanıtlaSil

Yorum Gönder