Uzaktan Whatsapp İzleme




Merhaba Arkadaşlar uzaktan whatsap izleme nasıl oluyor. Bunun Hakkında Tabiki video çekeceğim ama oldukca yoğun çalışmaktayım öncelikle buraya tıklayarak youtube kanalıma abone olmayı unutmayınız yorumlarınızı ve beğenilerinizi bekliyorum.
Telefona sızma en basit yöntem için burayı tıklayın

Öncelikle Konumuza gelmeden whatsapp elegeçirme hakkında bir video ve makalemiz vardı bunu sizde izlemissinizdir izlemediyseniz hemen buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. Eğer hala izlemediyseniz izleyin çünkü anlatacağım şey bununla ilgili.
Şimdi sizde öğrendiniz başkasının whatsapp ına qr kod ile sızıyoruz bir anlık hemen telefonu elimize alıp qr kodunu okutuyoruz tabi bunun için o kişinin yanında olmamız lazımdı peki şimdi uzakta whatsapp elegeçirme uzaktan whatsapp hackleme işlemini nasıl yapacağız oda çok basit arakadaşlar.

İlk Adım

Önceki videomuzda masaüstü sitesi isteyip whatsapp web e girdikten sonra karşımıza bir kod çıkıyordu bunu öğrenmiştik ve biz bu kodu hedef kişinin telefondan okutuyorduk. Şimdi yapacağımız ise bu kodun fotoğrafını çekip hedef kişinin yanındaki bir arkadaşımıza yolluyoruz bu arkadaş bizim casusumuz. Kodun Screenshoot alıp yani ss alıp hemen arkadaşımıza yoluyoruz arkadaşımız ise bu kodu alıp hedefkişinin telefonunda okutuyor ve tık uzaktaki whatsapp a erişmiş olduk yakında videosu gelecektir kanıtlı.
Whatsapp erişim işlemini yapmak için kod geldikten sonra 20 saniyeniz var o 20 saniyede fotoğrafını çekip gödermeniz lazım tabiki bunu 5 saniyede yapabiliriz geri kalan 15 saniyede ise arkadaşımız o kişinin telefonunu alıp whatsappına girip whatsapp web e girdikten sonra kamera ile kodu okutması lazım bu işlemler 20 saniyede olur. Bu sizin yeteneğinize ve arkadaşınızı yeteneğine kaldı.
Kanala abone olup videolarımı beğenir ve bloglarıma yorum atarak bana destek olabilirsiniz.
E posta ile daha çok bilgilenmek için yukarıdaki abone ol bölümünden posta olarak abone olup makalelerimi yakından takip edebilirsiniz.

İkinci adım

Geriye kaldı karşıdaki hedef kişinin bizim onu izlediğimizi onun whatsapp ında olduğumuzu anlamaması için yapmamız gerekenler.
ilk olarak hedef kişini okumadığı mesajları siz okumayın çünkü o kişi okumadan direk siz okursanız şüphelenebilirler yani hedef kişi okuduğu meşajları okuyun.
İkinci olarak hedef kişi uyurken siz onun whatsapp ına girmeyin arkadaşları gecenin 04.00 ında ne işin var whatsapp da diye mesaj atabilir.
üçüncüsü ise kesinlikle hacklenen kişinin whatsapp ından kimseye mesaj atmayın doğal olarak noluyoz diyip whatsapp ı silebilir.
Son olarak ise hedef kişi whatsapp web den haberi olursa oturumu sonlandırır ve whatsapp erişiminiz gider.
hackleme


Yorumlar

  1. Telefona dokunmadan yapılabilmesinin imkanı var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşlar dikkat edin kod adı Yasinç sahtekarın ta kendisidir
      Gerçek adı mehmet çelik
      Sakarya söğütlüde ikamet ediyo
      Burdaki olumlu yorumların hepsi kendisine ait
      Hesabı bu : mhmtclik2121
      Farklı hesaplarıda var
      Tehdit şantaj ne ararsan var
      İnanmayan varsa denemesi bedava
      Benden söylemesi

      Sil
  2. Sikiysa telefona dokunmadan hackleyin bizde alkislayalim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Termux ile telefonum ip sini kullanarak sms sistemi ele geçiriliyor anlık olarak da olsa uzaktan hackleniyor :)

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Ugrasmayın böyle incik boncuk işleriyle ..vaktinizi daha güzel şeylere verin ...

    YanıtlaSil
  5. bu zaten whatsapp ın kendi özelliği telefona sızmayla veya hacklemek ile bi alakası yok bi programın verdiği özellii kullanmak hack sayılmamalı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz bunu farkedenene kadar düşünen yokdu gvat kendi özelliği olduğunu hepimiz biliyoruz zamanında yasin ç nin binlerce abonesi vardı.

      Sil
  6. qwrpokqwporkqwpormöqwormqwoprkwmoprqwkrpqw

    YanıtlaSil
  7. Telefona dokunmadan uzaktan başka şekilde yapılabileydi iyiydi😏

    YanıtlaSil
  8. Paralel space adlı uygulamayla buna benzer daha basit bişey yapabilirsiniz. Tabi bunu yaparken kişinin yanında olmanız lazım. Kişinin numarasını giriyosunuz sonra onay kodu geliyor onu giriyosunuz ve kendi telefonunuzda diğer kişinin hesabı oluyor çok basit bi olay birini arıycam diye telefonu alıp kodu alıp mesajı silebilirsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. paralel space uygulamasiyla bir telefonda ayni anda birden fazla whatsapp, facebook insta vb. uygulamasi kullanabiliyorsun. ancak bahsettigin gibi istedigin kisinin whatsappini kuramazsin. Dedigin gibi kodu alip kurarsan karşıda kurulu whatsapp kapanir. 2 farkli yerde ayni tel no ile whatsapp acmanin tek yolu web sürümü ile kodu tarayarak yapmaktir.

      Sil
    2. Samanyolu Tv daha güzel oyunculuk yapıyor

      Sil
  9. Kardeşim sana bir şekilde ulaşmam gerek ücret vs ne kadarsa bir instegramımı geri almam gerekiyor. @karan.ekicii

    YanıtlaSil

Yorum Gönder