Telefon Dinleme Cihazları


Telefon dinleme cihazları, insanların farklı telefonları dinlemesine imkan veren aygıtlardır. Uzun zamandır kullanılan bu cihazların temel özelliği, istenilen telefonun bütün görüşmelerine rahat bir şekilde ulaşmadır. Bundan dolayı söz konusu cihazların sağlamış oldukları işlemler son derece avantajlıdır. Bu işlemler ise sadece polis ya da istihbarat birimleri tarafından yapılabilir.
Telefon dinleme programları, yukarıda bahsedilen bilgilerin tamamının değişmesine neden olmuştur. Söz konusu programlar sayesinde artık sıradan insanlar da dinleme yapabilmekte ve farklı bilgilere çok rahat bir şekilde ulaşmaktadır. Fakat bunun için bilinmesi gereken bazı hususlar vardır. Öncelikle söz konusu işlemlerin yapılabilmesi için hedef telefonun mutlak surette Android sisteme sahip olması gerekiyor. Bu şartı sağlamayan mobil cihazların dinlenmesi, söz konusu bile değildir.

Telefon Dinleme Cihazları Nasıl Çalışır?

Telefon dinleme cihazları, geliştirilen programlar sayesinde herkesin ulaşabileceği bir noktaya gelmiştir. Fakat burada bilinmesi gereken, bu cihazların ayrı bir aygıt olmayıp insanların kullanmış oldukları telefonlar olduğudur. Bunlara yüklenecek olan casus yazılım, normal mobil cihazları, casus telefon yapmakta ve farklı bilgilerin elde edilmesini sağlamaktadır.
Casus yazılımların çalışabilmesi için kurulumlarının sorunsuz olarak yapılması gerekiyor. Bunun için ise öncelikle videoların izlenmesi çok daha doğru olacaktır. Kurulumun sorunsuz bir şekilde yapılması için çekilen videolar sayesinde insanlar, zorlanmadan bu işlemi yapabilir. Normal bir uygulama kurulumundan sadece birkaç farkı vardır. Bu farklardan birisi, söz konusu uygulamanın Google Play üzerinden değil, farklı bir site üzerinden indirilmesi ile ilgilidir. Bilindiği gibi farklı siteden indirilen dosyaların kurulumu için ayarlar bölümünden izin verilmesi gerekiyor. Bu izin verildikten sonra işlem sorunsuz olarak yapılacaktır.
Telefon dinleme programı, kurulduktan hemen sonra çalışmaya başlar. Dinlemeler otomatik olarak yapılır ve insanların manuel bir işlem yapması gerekmez. Telefon dinleme cihazları, yüksek aktarım hızı sebebiyle anlık olarak izleme imkanı vermektedir. Yani kullanıcılar, hedef telefonu canlı olarak dinleme imkanına sahiptir.

Telefon Dinleme Cihazları Özellikleri

Telefon dinleme cihazları tarafından sahip olunan özelliklerin başında gizlilik gelmektedir. Yani bu yazılımlar, yüklü oldukları mobil cihazlarda kesinlikle kendisini belli etmemekte ve gizliliği üst seviyede sağlamaktadır. Bu durum, insanlara çok büyük bir avantaj sağlar ve dinlemelerin uzun süre gizli bir şekilde yapılmasına imkan verir. Bu yönüyle insanların beklentilerini üst seviyelerde karşıladığını söylemek yanlış olmayacaktır.
Telefon dinleme yazılımları tarafından sahip olunan diğer özellikler ise genellikle yapabildikleri işlemler ile ilgilidir. Bu yazılımlar tarafından yapılan işlemlerden bazılarını şu şekilde sıralamak yanlış olmayacaktır:
·         Telefon hattı üzerinden yapılan sesli, yazılı ve görüntülü görüşmelerin izlenmesi
·         Mobil uygulamalar üzerinden yapılan görüşmelerin izlenmesi
·         Sosyal medya hesaplarının tamamına erişim
·         Mobil uygulamaların tamamına giriş yapma, özel bilgileri ve mesajları görebilme
·         GPS konum bulma
·         Telefonun ekranını canlı olarak izleme ve buna bağlı olarak bütün şifreleri öğrenme

Yorumlar