Telefon Dinleme Programları


Telefon dinleme programları, normal insanların da dinleme yapmasını mümkün hale getiren çok özel yazılımlardır. Bilindiği gibi daha önceki süreçlerde dinlemeler sadece polis ya da diğer güvenlik güçleri tarafından etkin bir şekilde yapılmasına karşın normal bir insanın böyle bir işlemi yapması söz konusu bile değildi. Fakat yazılım teknolojisinin her geçen gün biraz daha gelişmesi, bu durumu değiştirdi ve casus yazılım olarak da bilinen programlar sayesinde artık normal insanlar da dinleme noktasında çok büyük bir kolaylığa sahip oldu.
Bu yazılımların kullanımı ile yapılan dinlemeler nispeten kısıtlıdır. Yani istenilen herkesin cihazının bu yazılımlarla dinlenmesi mümkün olmayıp sadece bu programın yüklü olduğu telefonlar dinlenebilir. Bundan dolayı da insanların sadece sevdiklerini ve yakınlarında olan kişileri dinleyebileceğini söylemek yanlış olmayacaktır. Zaten programların geliştirilme amacı da tam olarak budur ve insanların sevdiklerini uzaktan korusun, çocuklarının yanlış kişilerle irtibatlarını kessinler diye bu özel yazılımlar geliştirilmiştir.

Telefon Dinleme Programları Özellikleri Nelerdir?

Telefon dinleme programları, panel üzerinden kontrol edilmektedir. Dolayısıyla da yazılımın yüklü olduğu cihaz ile panel arasında bir bağlantı kurulmaktadır. Bu bağlantı internet üzerinden yapılmakta ve kullanılan programın veri aktarma hızına bağlı olarak etkili sonuçlar vermektedir. Bu kapsamda tercih edilecek olan seçeneğe ait veri aktarma hızının çok fazla olması gerekiyor. Böylece izleme ve takip anlık olarak yapılabiliyor.
Telefon dinleme programları tarafından sahip olunan bir diğer özellik ise gizliliktir. Bu yazılımlar hedef cihaza sadece 3 dakika gibi kısa bir sürede yüklenmekte ve daha sonra kendisini arka plana atmaktadır. Dolayısıyla da ilgili kişilerin bu programın kendi cihazlarına yüklü olduğundan haberdar olmaları söz konusu bile değildir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken önemli bir husus daha vardır ve burada bahsedilen ürün sadece Android sisteme sahip olan telefonlarda çalışmaktadır. Farklı bir sisteme sahip olan cihazlara kurulum yapılamaz. Bu hususun göz önünde bulundurulması ve buna göre hareket edilmesi çok daha doğru sonuçlar verecektir.

Telefon Dinleme Programları Ne Yapar?

Telefon dinleme programları tarafından yapılan işlemler, insanların büyük şaşkın yaşamasına neden olmaktadır. Çünkü bu programlar, yüklü olduğu cihazın kontrolünü tam olarak ele geçirmekte ve onlara ait her türlü bilgiyi elde edebilmektedir.
Yapılan ilk işlem telefon dinleme olup bu hem anlık hem de kayıtlar üzerinden yapılabilir. Dolayısıyla da kişilerin bu noktada farklı seçenekleri vardır. Üstelik bunlar sayesinde hedef telefondaki hiçbir görüşmenin kaçırılmayacağı da bilinmektedir.
GPS konum bulma, dikkat çeken bir diğer özelliktir ki bu da adından anlaşılacağı üzere kişilerin gün içinde nerelere gittiğinin tespit edilmesini sağlar. Böylece takip edilen kişi adım adım izlenmiş olur ki bu işlem, insanların beklentilerinin çok ötesinde olup çok farklı bilgilerin elde edilmesini sağlamaktadır.

Yorumlar