Telefon Dinleme Yazılımı


Telefon dinleme yazılımı, mühendisler tarafından geliştirilmiş olan çok özel bir programdır. İnsanlara çok büyük bir kolaylık sağlayan söz konusu yazılım, farklı işlevlerin etkin bir şekilde yapılmasını sağlamaktadır. Buna bağlı olarak da kişilerin bir takım ihtiyaçlarının giderilmesinde rol oynadıklarını söylemek yanlış olmayacaktır.
Gelişen teknoloji, insanlara sürekli farklı yenilikler ve kolaylıklar sağlamaktadır. Bu aşamada geliştirilen mobil cihazlar, farklı özellikleri ile yoğun olarak kullanılmaktadır. Söz konusu durum, farklı alanlarda yansımalara neden olmuştur. Öncelikle bu cihazlar hem internet erişimine sahiptir hem de yazılım yüklenme özelliğine sahiptir. Böylece mobil uygulamalar insanların hayatına girmiş ve önemli bir yere sahip olmuştur. Bunlardan birisi de telefon dinleme uygulaması olup mobil cihazların hem dinlenmesi hem de izlenmesini sağlamaktadır.

Telefon Dinleme Yazılımı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Telefon dinleme yazılımı, normal insanların da dinleme ve izleme yapabilmesini mümkün hale getirmiştir. Fakat bu yazılımlarla ilgili bilinmesi gereken bazı hususlar vardır ki bunların başında kurulum gelmektedir. Bu özel ürünler sadece Android sisteme sahip olan cihazlara kurulabilir. Farklı bir sistem söz konusu ise yükleme işlemi başarısız olacaktır. Bunun haricinde bilinmesi gereken bir diğer husus ise yükleme 3 dakika sürer ve sadece fiziki olarak erişilebilen cihazlara yapılır. Uzaktan Whatsapp üzerinden ya da SMS ile yükleme diye bir şey yoktur. Bu tür iddialara inanılmaması gerekiyor.
Telefon dinleme yazılımı, her geçen gün biraz daha ilgi çekmekte ve buna bağlı olarak satış yapan yerlerin sayısı artmaktadır. İnsanların bu noktada dikkatli olması gerekiyor. Çünkü bu yazılımlar, lisanslı olmalıdır. Aksi durumda ortaya çok ciddi sorunlar çıkacaktır ki bunların adli boyutlara ulaşması dahi söz konusudur. Kötü niyetli kişiler, lisanssız olan yazılımlar üzerinden bir takım bilgiler elde etmekte ve bunlar da şantaj ve tehdit için kullanılmaktadır. Böylece yazılımı satın alan kişiler çok ciddi bir sorun yaşamaktadır.

Telefon Dinleme Yazılımı Özellikleri

İnsanların farklı ihtiyaçlarına cevap veren bu programların özellikleri, beklentilerin ötesine geçmektedir. Programlar tarafından yapılan işlemlerin başında telefon dinleme gelirken işlemler bu kadarıyla sınırlı değildir. Telefon dinleme yazılımı tarafından yapılan işlemleri şu şekilde sıralamak mümkündür:
·         Telefon hattı ve mobil uygulamalar üzerinden yapılan görüşmelerin tamamını dinleme, izleme ve kaydetme
·         SMS mesaj takibi
·         Mobil cihazın GPS özelliğini aktif hale getirmek suretiyle anlık olarak konum tespiti yapma
·         Cihaz kapalı iken dahi mikrofonun açılması suretiyle ortam dinlemesi yapma
·         İnternet geçmişinin tamamını görme
·         Cihazda bulunan bütün dosyalara erişim sağlama
·         Galeri ve rehbere erişim sağlama
·         Sosyal medya hesaplarının tamamına giriş yapma, şifrelerini öğrenme
·         E-maillere ulaşma
·         Cihazın ekranını canlı olarak izleme
Yukarıda yer alan işlemler sayesinde bir kişiye ait her türlü bilgi öğrenilecektir. Fakat söz konusu bilgilerin mutlak surette iyi niyetli amaçlar için kullanılması gerekir.

Yorumlar