Telefon Dinleme Yazılımları


Telefon dinleme yazılımları, insanların değişen ihtiyaçlarına cevap verme noktasında son derece başarılı olan programlardır. Özel olarak geliştirilen söz konusu programlar, yalnızca Android sisteme sahip olan cihazlarda çalışmaktadır. Bu işlemleri de başarılı olarak sorunsuz bir şekilde yerine getirir.
Gelişen teknoloji, insanların iletişim noktasında çok büyük bir kolaylığa kavuşmasına neden olmuştur. Söz konusu durum, ne kadar olumlu olursa olsun, bazı yan etkileri de vardır. Bunlardan birisi, kişilerin tehlikeli olan insanlara daha rahat ulaşması ya da görüşmemesi gereken kişilerle gizli bir şekilde görüşmesi gibi. Bunların engellemesi, direkt olarak mümkün olmadığı için insanlar farklı yöntemler aramaktadır. Telefon dinleme yazılımı, bu noktada insanların beklentilerini etkin olarak karşılamakta ve onların bu tür sorunları daha rahat bir şekilde çözmesini sağlamaktadır.

Telefon Dinleme Yazılımları Ne İşe Yarar?

Telefon dinleme yazılımları, adında olan işlemi sorunsuz bir şekilde yerine getirir. Fakat bunun için doğru bir şekilde kurulması ve özelliklerinin de bilinmesi gerekiyor. Kurulum işlemi, yukarıda da bahsedildiği gibi sadece Android sisteme sahip olan mobil cihazlara yapılmakta ve toplamda 3 dakika sürmektedir. Bunun dışında ise kurulumun normal bir uygulamadan farklı olduğunun bilinmesi gerekiyor. Çünkü bu yazılımlar direkt olarak Google Play Store’dan değil farklı bir internet sitesinden indirilir. Bunun için de cihaza bu tür dosyaların kurulumu için izin verilmesi gerekir. Bu işlem telefonun ayarlar menüsünden yapılır. Telefon dinleme yazılımı kurulumu için çok sayıda videolu ve resimli anlatım mevcuttur. Bunlardan yardım alınmak suretiyle işlem sorunsuz olarak yapılabilir.
Telefon dinleme yazılımları, farklı işlemleri yerine getirme noktasında son derece etkilidir. Bu işlemlerden bazıları şunlardır:
·         Telefon hattı üzerinden yapılan görüşmelerin dinlenmesi
·         Whatsapp, Skype gibi mobil cihazlar üzerinden yapılan görüşmelerin dinlenmesi
·         Sosyal medya hesaplarının tamamına erişim
·         Telefona girilen bütün şifrelerin tespit edilmesi
·         İnternet geçmişini detaylı olarak görme
·         Mobil cihaz kapalı iken mikrofonun aktif hale getirilmesi ve bu sayede ortam dinlemesi yapma
·         Kamera üzerinden ortam izlemesi yapma
·         Galeri ve rehber takibi
Yukarıda yer alan işlemlerin dışında da çok sayıda farklı işlem vardır. İnsanlar bunlar sayesinde istedikleri bilgilere çok rahat bir şekilde ulaşabilir. Fakat bunun için kurulumun sorunsuz ve fiziki olarak yapılması gerekir. Bazı kişi ya da kişiler, yükleme işleminin uzaktan da yapılacağını iddia etmektedir. Fakat bu doğru değildir. Bu tür kişilerin temel amacı insanları dolandırmaktır. Bundan dolayı uzak durulması çok önemlidir.

Telefon Dinleme Yazılımları Yasal Mı?

Telefon dinleme yazılımları, insanların değişen ihtiyaçlarına cevap verilmesi için geliştirilmiştir. Bundan dolayı söz konusu yazılımlar ile yapılan işlemler yasaldır. Fakat buradaki bütün sorumluluk kullanıcılardadır. Çünkü farklı yani kötü niyetli bir amaç için kullanıldığında söz konusu yazılım yasal olmayacaktır. Bu tür durumlarda kişilerin adli makamlarla karşılaşma ihtimali çok yüksektir.

Yorumlar