Telefon Takip Yazılımı


Telefon takip yazılımı ile insanlar sevdiklerini çok yakından izleme imkanına sahip olmaktadır. Bu yazılımı duyanların aklına ilk olarak telefon dinlemesi gelse de durum tam olarak böyle değildir. Çünkü söz konusu yazılım sayesinde sadece dinleme değil, farklı çok sayıda işlem yapılmakta ve kişiler hakkında detaylı bilgiler alınmaktadır. Buna bağlı olarak da insanların zaman geçtikte bu tür yazılımlara olan ilgisinin arttığını söylemek yanlış olmayacaktır.
Değişen ve gelişen teknoloji, insanların iletişim noktasında farklı alternatiflere sahip olmasına neden olmuştur. Bu durum başlangıçta çok olumlu gibi dursa da özellikle çocuklar özelinde düşünüldüğünde ciddi sıkıntıların temel kaynağı olacaktır. Çünkü çocuklar, kontrolsüz bir şekilde mobil cihazlardan istedikleri internet sitelerine girmekte ve gizli bir şekilde istedikleri kişilerle iletişim kurmaktadır. Bundan dolayı da kişilerin çocuklarını korumak için telefon dinleme programları tarafından sağlanan işlemlerden yararlanması çok önemlidir.

Telefon Takip Yazılımı Ne Yapar?

Telefon takip yazılımı, insanların çocuklarını, eşlerini ya da diğer sevdiklerini anlık olarak takip etmesini mümkün hale getirmektedir. Bundan dolayı da söz konusu yazılımların yerine getirdiği işlev, çok büyük bir öneme sahiptir. Casus program olarak da bilinen söz konusu yazılımın yaptıklarından bazılarını şu şekilde sıralamak yanlış olmayacaktır:
·         Telefon hattı üzerinden yapılan görüşmelerin dinlenmesi ve kaydedilmesi
·         SMS mesaj takibi
·         Whatsapp, Skype ve benzeri mobil uygulamalar üzerinden yapılan yazılı, sesli ve görüntülü görüşmelerin dinlenmesi ve izlenmesi
·         Mobil cihazın ekranının canlı olarak izlenmesi
·         Panel üzerinden kameranın aktif hale getirilmesiyle açıya bağlı olarak ortam izlemesinin yapılması
·         Telefon kapalı iken dahi panelden bağlantı kurularak mikrofonun açılması ve böylece ortam dinleme yapılması
·         GPS özelliği olan mobil cihazların konumlarının tespiti
·         Mail takibi
·         Rehber, galeri ve takvim gibi menülere giriş yapma
·         İnternet geçmişinin ayrıntılı olarak incelenmesi
Yukarıda yer alan işlemler, telefon takip yazılımı tarafından elde edilecek bilgilerin çok fazla olduğunu göstermesi bakımından çok büyük bir öneme sahiptir. Çünkü bu işlemler incelendiğinde, kişilerin anlık olarak konumları, yaptıkları her türlü görüşme, sosyal medyadan kimlerle irtibat halinde oldukları ve daha pek çok bilgiyi edinmek mümkündür.

Telefon Takip Yazılımı Fiyatları ve Diğer Detaylar

Telefon takip yazılımı fiyatları, son dönemde insanlar tarafından daha fazla merak edilmeye başladı. Bu programın satışı farklı yerlerden yapılmakta ve insanlar bunlardan istediklerinden yazılımları almayı başarmaktadır. Fakat kurumsal firmaların tercih edilmesi, çok daha doğru olacaktır. Burada satılan lisanslı programlar, insanların beklentisini tam olarak karşılayacak ve ekstra sorunların çıkmasını engelleyecektir.
Telefon takip programı fiyatları, tercih edilecek olan ürün ve süreye bağlı olarak değişmektedir. Bilindiği gibi söz konusu programlar süresiz olarak alınabileceği gibi 1-3-6 ay gibi süreler için de alınabilmektedir. Bundan dolayı da insanların ödemesi gereken ücretler, ciddi şekilde değişkenlik göstermektedir.

Yorumlar