Whatsapp Takip Yazılımı


Whatsapp takip yazılımı, insanların bu uygulama üzerinden yapmış olduğu bütün görüşmelere etkin bir şekilde erişim sağlama yeteneği olan bir programdır. Bu yazılım, daha çok ailelerin çocuklarını, kişilerin kendisini aldattığından şüphe duydukları eşlerini takip etmesinde kullanılır. Bunun haricindeki amaçlar için de etkin bir şekilde kullanıldığı bilinmektedir. Söz konusu yazılıma, aynı zamanda casus program da denilir ki yerine getirdiği işlevler, tahminlerin dahi ötesindedir.
Bilindiği teknolojinin gelişmesiyle birlikte insanların hayatlarında farklı değişimler yaşanmaya başladı. Bu değişimlerin önemli nedenlerinden birisi de mobil cihazlar olmuştur. Daha önceki süreçte geliştirilen cep telefonları, ciddi bir değişim yaşamış ve mobil cihazlara dönüşmüştür. Söz konusu cihazların hem internet erişiminin olması hem de yazılım yüklenebilir özellikte olması, mobil uygulamaların doğmasına neden olmuştur. Telefon takip programı da söz konusu uygulamalardan birisidir ve son derece önemli sonuçlar vermektedir.

Whatsapp Takip Yazılımı Özellikleri

Whatsapp takip yazılımı, polis tarafından yapılan dinlemelerden dahi çok daha iyi sonuçlar vermektedir. Çünkü emniyet tarafından yapılan dinlenmeler, bu uygulamayı kapsamaz. Bunun en önemli nedeni ise söz konusu uygulamanın kriptolu olmasıdır. Yani buradan yapılan görüşmelerin tamamı şifrelenir ve dışarıdan bunlara erişmek mümkün değildir. Buna bağlı olarak da emniyetin söz konusu uygulamaya erişim sağlaması söz konusu değildir.
Whatsapp takip programı ise dışarıdan değil, içeriden bu işlemi yapar ve uygulama üzerindeki her türlü bilgiye çok rahat bir şekilde erişim sağlar. Whatsapp takip yazılımı tarafından yapılabilen işlemlerden bazıları şu şekildedir:
·         Buradan yapılan yazılı, sesli ve görüntülü görüşmelerin tamamına erişim
·         Paylaşılan durumları görme
·         Resim, video ve diğer dosyalara ulaşma
·         Geçmiş yazılı konuşmaları görme
Yukarıda yer alan işlemler sayesinde kişiler, uygulama üzerindeki her türlü bilgiye rahat bir şekilde ulaşabilir.

Whatsapp Takip Yazılımı Fark Edilir Mi?

Bu yazılım, özel kodlamalar ile geliştirilmiş olup tamamen arka planda çalışmaktadır. Ayrıca çalışırken herhangi bir bildirim göndermez ve bildirim ışığının yanmasına neden olmaz. Buna bağlı olarak kullanıcıların söz konusu yazılımları fark etmesi imkansızdır. Dışarıdan direkt olarak anlaşılamaz, fark edilemez. Bu da uzun süre sorunsuz takip imkanı verir.

Yorumlar