Yazılım Özellikleri


Yazılım özellikleri incelendiğinde sıradan insanların telefon dinlemesi yapmasını sağlayan programların, çok daha farklı işlevleri sorunsuz bir şekilde yerine getirdiği görülecektir. Telefon dinleme programları, gelişen teknolojinin insanların farklı ihtiyaçlarını gidermek için geliştirdiği yazılımlardır. Bunların çıkarılmasının temel nedeni, ailelerin çocuklarını etkin bir şekilde takip etmesidir. Bunun haricinde ise aldatıldığını düşünenler, yaşlı anne babasını takip etmek isteyenler ve işverenler tarafından da kullanılabilir.
Teknolojinin sürekli olarak ilerlemesi, insanların farklı avantajlara sahip olmasına neden olmaktadır. Bu avantajlardan birisi mobil cihazlardır ve bunlar pek çok şeyin değişmesine neden olmuştur. Mobil cihazların en önemli özellikleri yazılım yüklenebilir olmaları ve internet erişimleridir. Bunlar, telefon takip yazılımları için de çıkış noktası olmuştur. Böylece normal insanların da dinleme yapabilmeleri mümkün hale gelmiştir.

Yazılım Özellikleri Nelerdir?

Yazılım özellikleri denildiği zaman insanların aklına dinleme ya da telefon takip gelmektedir. Fakat söz konusu özellikler çok daha detaylı olarak incelendiğinde, bazı kişilerin küçük bir şaşkınlık yaşadığı bilinmektedir. Çünkü telefon takip programları ile yapılacak olanların bir kısmını polisler dahi yapamamaktadır. Söz konusu özelliklerden bazıları şu şekildedir:
·         Telefon hattı üzerinden yapılan yazılı, sesli ve görüntülü görüşmelerin dinlenmesi ve izlenmesi
·         Mobil uygulamalar üzerinden yapılan yazılı, sesli ve görüntülü görüşmelerin dinlenmesi, izlenmesi
·         Mobil uygulamaların tamamına giriş yapma
·         Sosyal medya hesaplarına erişim sağlama
·         İnternet geçmişini detaylı olarak inceleme
·         Mobil cihazın ekranının canlı olarak izlenmesi ve böylelikle cihaza girilen şifrelerin öğrenilmesi
·         Mail takibi
·         GPS özelliğinin aktif hale getirilmesi ile konum tespiti
·         Telefon kapalı iken dahi mikrofonun açılması ve böylece ortam dinlemesi yapma
·         Kameranın istenilen zaman açılarak, cihazın açısına bağlı olarak ortam izlemesi yapma
·         Takvim, galeri, rehber ve notlar gibi farklı menülere erişim sağlama
Yukarıda yer alan yazılım özellikleri, mobil cihazın adeta kişilerin elindeymiş gibi hissettirmektedir. Bu sayede hemen her işlem yapılabilir.
Telefon takip programı özellikleri arasında dikkat çeken teknik konular da vardır. Bunlardan birisi gizlilik olup yazılım kurulduktan sonra görünmez olur ve dinlenen kişi asla bundan haberdar olmaz. Bu ise dinlemelerin uzun bir süre devam etmesi anlamına gelir.

Yorumlar