Casus Program


Casus program, adından da anlaşılacağı gibi casus gibi hareket ve insanlara ait farklı bilgilerin elde edilmesini sağlayan özel bir yazılımdır. Bu yazılım, mobil cihazlara yüklenmekte ve böylece telefon dinlemesini sıradan insanların da yapmasını sağlamaktadır. Bunun haricinde de farklı işlemler yapılabilir. Bundan dolayı insanların elde edecekleri verilen çok daha fazla olacağını söylemek yanlış olmayacaktır.
Yazılım teknolojisi, insanların değişen ihtiyaçlarına cevap verme adına son derece etkili işlevleri yerine getirmektedir. Bu işlevlerden birisi de telefon dinleme programları olup insanlar tarafından son dönemde yoğun olarak kullanılmaktadır. Bu programlar sayesinde insanlar çocuklarını ve sevdiklerini anlık olarak canlı bir şekilde izlemektedir. Aldatılma, kaybolma, kandırılma, dolandırılma ve güvenlik gibi risklerin olduğu durumlarda etkili sonuçlar vermektedir.

Casus Program Kurulumu

Casus program özellikleri hakkında detaylı bilgi vermeden önce söz konusu programın kurulumunun anlatılması daha doğru olacaktır. Bu program sadece Android sisteme sahip olan cihazlarda çalışır ve son derece etkili sonuçlar verir. Farklı bir sisteme sahip olan cihazlarda ise kesinlikle çalışmaz. Bundan dolayı kullanacak olan kişilerin söz konusu farkı dikkate almaları gerekmektedir.
Telefon takip yazılımı kurulumu, fiziki olarak yapılmak zorundadır. Uzaktan Whatsapp mesajı ya da SMS ile kurulum yapılamaz. Bu durum insanların sadece yakınlarında bulunan kişileri dinlemesine imkan verir. Telefonuna fizikken erişilmeyen birisinin telefonlarının dinlenilmesi mümkün değildir.
Casus program kurulumu yapıldıktan hemen sonra aktif olarak çalışmaya başlayacaktır. Bu program, farklı bir mobil cihazda bulunan panelden kontrol edilir ve böylece insanlar kendi telefonlarından farklı bir telefonu dinleme ve izleme imkanı yakalar.

Casus Program Özellikleri

Telefon dinleme programı olarak da bilinen bu yazılımın farklı özellikleri vardır. Özelliklerinin başında gizlilik ve yüksek veri hızı gelir. Kullanım için bu özellikler çok büyük önem taşır. Fakat insanlar daha çok bunların yapabildiklerini merak eder. Telefon dinleme yazılımı tarafından yapılabilen işlemler telefon dinlemesi, sosyal medya hesaplarının takibi, GPS konum bulma, ortam dinleme, ortam izleme ve benzer işlemlerdir. Bunlar sayesinde insanların merak ettikleri her türlü bilgiye rahat bir şekilde ulaşabildiği söylenebilir.
https://yasincyoutube.blogspot.com üzerinden her kalitede telefon takip ve telefon dinleme programı bulabilirsiniz. Diğer sitelerden farklı olarak yazılımı satın aldıktan sonra istediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz. Firmamızda her zaman muhatabınız bulunacaktır. Daha detaylı bilgi almak için bizi arayabilirsiniz; 0543 323 0 323.

Yorumlar

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşlar dikkat edin kod adı Yasinç sahtekarın ta kendisidir
    Gerçek adı mehmet çelik
    Sakarya söğütlüde ikamet ediyo
    Burdaki olumlu yorumların hepsi kendisine ait
    Hesabı bu : mhmtclik2121
    Farklı hesaplarıda var
    Tehdit şantaj ne ararsan var
    İnanmayan varsa denemesi bedava
    Benden söylemesi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder