Casus Yazılım Kurulumu


Casus yazılım kurulumu, insanların telefon dinlemelerini etkili bir şekilde yapması için gerekli olan adımlardan birisidir. Söz konusu işlem sayesinde telefon dinlemesi, sadece polis tarafından değil, sıradan insanlar tarafından da yapılabilmektedir. Buna bağlı olarak insanlar sevdikleri hakkında daha detaylı bilgi elde etmekte ve bu da çok önemli avantajlar sunmaktadır.
Telefon dinlemek isteyen kişilerin amaçları incelendiğinde bunların ciddi farklılıklar gösterdiği görülecektir. Fakat genel manada söz konusu dinlemelerin tamamen iyi niyetli amaçlar için yapıldığının bilinmesi gerekiyor. Bunların başında ailelerin çocuklarını, kişilerin aldatma şüphesi duydukları eşlerini, evlatların hasta anne babalarını ve işverenlerin de personellerini takip ettiği anlaşılmaktadır. Bunların haricinde farklı iyi niyetli amaçlar için de bu yazılımlar etkin bir şekilde kullanılmaktadır.

Casus Yazılım Kurulumu Nasıl Yapılır?

Telefon dinlemeleri için en önemli adımlardan birisi olan casus yazılım kurulumu, son derece basittir. Bu işlemi, akıllı telefon kullanan hemen herkes zorlanmadan yapabilir. Ayrıca farklı videolu anlatımlar da vardır. Bu videolar izlendiğinde kurulumun çok daha kolay bir şekilde yapılacağı söylenebilir. Fakat kurulumdan önce telefon dinleme programları, sadece Android sistemlerde çalışır kuralının dikkate alınması gerekiyor. Bundan dolayı IOS ya da daha farklı bir sisteme bu yazılımlar yüklenemez.
Telefon takip yazılımı kurulumu için öncelikle ayarlar bölümüne gidilmesi ve buradan dışarıdan gelen dosyaların kurulumuna izin verilmesi gerekmektedir. Çünkü casus yazılım dışarıdan gelen bir uygulamadır ve Google Play Store üzerinde yer almaz. Bundan dolayı da bu iznin verilmesi çok önemlidir. Bunun dışında ise ekstra bir işleme gerek yoktur. Casus program satın al işlemi yapıldıktan sonra verilen adresten hedef telefona indirilir ve buradan normal bir uygulama gibi kurulum yapılır. Fakat uzaktan SMS ya da arama ile kurulum yapılması mümkün değildir.

Casus Yazılım Özellikleri

Casus yazılım kurulumu tamamlandıktan sonra manuel bir işlem yapılmadan bağlantı otomatik olarak kurulur. Böylece hedef telefon dinlenmeye ve takip edilmeye başlanır. İnsanların bu aşamada dikkat etmesi gereken husus, gizliliktir. Kurulum bundan dolayı kesinlikle gizli yapılmalıdır. Aksi durumda elde edilen bilgiler sağlıklı olmayacaktır.

Yorumlar

  1. Arkadaşlar dikkat edin kod adı Yasinç sahtekarın ta kendisidir
    Gerçek adı mehmet çelik
    Sakarya söğütlüde ikamet ediyo
    Burdaki olumlu yorumların hepsi kendisine ait
    Hesabı bu : mhmtclik2121
    Farklı hesaplarıda var
    Tehdit şantaj ne ararsan var
    İnanmayan varsa denemesi bedava
    Benden söylemesi

    YanıtlaSil
  2. 05529317296 bu numara ve mehmet çelik adına dikkat edin arkadaşlar
    Sahtekarın en önde gideni

    YanıtlaSil

Yorum Gönder