Bitcoin Gelecekte Değeri

Merhaba evet gelecekten yazmıyorum ama bunlar bir öngörüdür.
Blochain bir teknolojidir ve adını bitcoin ile duyurmuştur. Teknolojinin gelişmesi ile ilerde hayatımızda madeni paralar kağıt paralar olmayacaktır devletlerin kripto paraları bitcoine göre değer bulacaktır veya başka bir coine ve hayatımızda günlük alışverişte herhangi bir coini kullanacağız hızlı transfer olan, transfer ücreti ödemediğimiz.
Şimdi gelelim bitcoin e bitcoin bir altındır.
Altınında sahibi yok bitcoininde.
Bitcoinde sınırlı sayıda Altında.
Bitcoinde madenciler tarafından insanlar tarafından masraflar edilirek çıkartılır rastgele aranır altında.
Altınında yatırımcısı uzun vade elinde tutanı al sat yapanı vardır bitcoininde.
Peki bitcoin nerelere gelecek en kötü ihtimal ile şuan market kapasitesi 270 milyar dolar abd de sıradan bir borsanın saatlik hacmi 5 trilyon dolar.
diyelim market hacmi 5 trilyon dolar oldu bu bitcoinin 20 kat değerlenmesi demektir. bugun 17 bin dolar olduğunu düşünürsek 350 bin dolar olabilecektir. rahat bir şekilde.
biliyorsunuz bitcoin 100 milyon a bölünmetedir yani bitcoinin 100 milyonda birini alabilirsiniz.
0,00000001 bt bunun değerinin 0,01 dolar olduğunu ki biraz zor gözüküyor düşünürsek kibu kolaylıkla olabilir btc 1 milyon dolar olacaktır. Şuan dolaşımda 16.7 milyon btc var her btc nin değeri 1milyon dolar olursa market hacmi 16.7 trilyon dolar olur. bu rakam oldukcadüşük bir rakamdır btc nin değerini siz düşünün 10 yıl sonra hacim 167 trilyon dolar olursa btc nin değeri 10 milyon dolar olacaktır. Btc ye yatırım uzun vadede çok iyidir ama kısa vadede size tavsiyem altcoinlerdir. verge(XVG), ripple(XRP), iota(IOT), genesis vision(GVT), YTD

Yorumlar