Galeri Takip


Galeri takip, mobil cihazların en önemli bölümlerinden birisi olan galerinin izlenmesi işlemine verilen isimdir. Bilindiği gibi gelişen teknolojinin insanlara farklı kolaylıklar sağlamıştır. Bunlardan bir tanesi de cep telefonları olup zaman içinde ciddi gelişim göstermiştir. Daha önceki zamanlarda sadece konuşma ve SMS özellikleri olan cihazların sahip olduğu özellikler zamanla artmış ve bir süre sonra kamera da eklenmiştir.
Telefon dinleme programları tarafından yapılan bu takip işlemi büyük öneme sahiptir. Özellikle mobil cihazların kullanılmaya başlaması ile birlikte insanların fotoğraf ve video konusundaki ilgilerinde ciddi bir artış meydana gelmiştir. Buna bağlı olarak da günümüzde ciddi sayıdaki insan, bu kameraları kullanmaktadır. Kullananlar arasında kişilerin çocukları ve sevdikleri de vardır.

Galeri Takip Etme Nasıl Yapılır?

Galeri takip için bu işlemi yapabilen yazılımların satın alınması çok büyük bir önem taşımaktadır. Söz konusu işlem için kurumsal firmaların tercih edilmesi, insanların nispeten çok daha rahat bir şekilde söz konusu işlemleri yapmasına fırsat verecektir. Lisansı olmayan telefon takip yazılımları, insanların güvenliklerini riske düşürmekte ve bir takım farklı sorunların yaşanmasına neden olmaktadır. Bundan dolayı da kişilerin lisanslı olan yazılımları tercih etmesi, kendi iyilikleri açısından son derece önemlidir.
Telefon takip yazılımı alındıktan sonra bunun gizli bir şekilde hedef telefona yüklenmesi gerekiyor. Bu işlem sadece 3 dakika sürmekte ve hemen herkes zorlanmadan yapabilmektedir. İşlem tamamlandıktan sonra ise galeri takip çok basit bir şekilde yapılacaktır. Kullanıcılar panel üzerinden hedef cihaza bağlanmalı ve buradan da galeriye giriş yapmalıdır. Bu işlem sayesinde yapılacaklardan bazıları şu şekilde sıralanabilir:
·         Galeride yer alan bütün fotoğraf ve videoları görme
·         Galerideki dosyaların tamamını kopyalama yetkisi
·         Farklı mobil uygulamalara ait fotoğraf ve videolara erişim
Bu işlemler sayesinde ilgili kişiye ait farklı bilgilerin öğrenilmesi mümkündür. Bazen en özel anlarda çekilen fotoğraflar, bazen ise farklı kişilerle birlikteyken kayda alınan videolara bu işlemler sayesinde erişim sağlanabilir. Söz konusu işlem sayesinde insanlar sevdiklerini ve diğer yakınlarının güvenliklerini daha etkili sağlayabilir. Bunun haricinde ise aldatılma şüphesi sonuca bağlanabilir.

Yorumlar

  1. Peki bu tür şeylere maruz kalmamak için ne gibi önlemler almalıyız?
    Herhangi koruyucu bir program var mıdır?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder