Telefon Dinleme Programı



Telefon dinleme programı, sıradan insanların da mobil cihazları dinlemesine olanak veren bir uygulama olarak tanımlanabilir. Söz konusu uygulamanın ortaya çıkmasının temel nedeni, insanların bu alandaki ihtiyacıdır.
Yakın zamanda teknolojide çok ciddi değişimler yaşanmış ve insanların hayatına akıllı cep telefonları girmiştir. Başlangıçta çok ilgi görmeyen bu cihazları günümüzde kullanmayan kimse kalmamıştır. Telefon dinleme programı da bu cihazların dinlenmesi için geliştirilmiştir. Çünkü 7’den 70’e hemen herkes zamanının önemli bir kısmını bu cihazlarda geçirmektedir. İnternet erişiminin de olması, insanların istedikleri sitelere girmesine ve istediği kişiyle konuşmasına imkan vermektedir. Bundan dolayı da başta aileler çocukların takibi için olmak üzere insanların ciddi şekilde bu cihazlarda yapılan işlemleri takip etme isteği vardır.

Telefon Dinleme Programı Nasıl Çalışır?

Telefon dinleme programı Android sistemini kullanarak çalışmaktadır. Bundan dolayı da Android haricindeki cihazlarda çalışması söz konusu bile değildir. Yazılımın çalışması için hatasız bir şekilde hedef cihaza yüklenmelidir. Bu işlem, son derece basit olmasına rağmen bazı insanlar nasıl yapacakları konusunda heyecanlanmakta ve endişelenmektedir. Bunun için internette yer alan videolar mutlaka izlenmeli ve daha sonra kuruluma geçilmelidir.
Telefon takip yazılımı kurulumu, için öncelikle bu programın telefona indirilmesi gerekiyor. Google Play Store üzerinde bulunmadığı için dışarıdan indirilerek telefona aktarılmalıdır. Bu aşamadan sonra ise telefonun ayarlar bölümünden dışarıdan gelen dosyaların kurulumuna izin verilmelidir. Böylece normal bir yazılım gibi söz konusu program kurulabilir.
Kurulum tamamlandıktan sonra telefon dinleme yazılımı direkt olarak aktif olmakta ve insanlar, dinlemeye direkt olarak başlamaktadır. Burada ekstra bir işlem yapmaya gerek yoktur. Dinlemeler kullanıcıların isteklerine bağlı olarak anlık yani canlı yapılabileceği gibi panel tarafından tutulan kayıtlardan da yapılabilir.

Telefon Dinleme Programı Özellikleri

Telefon dinlemek isteyen kişilerin sıklıkla kullandığı casus yazılım, sadece dinleme değil, pek çok işlemi başarılı bir şekilde yapmaktadır. Bu işlemler, başlangıçta duyanları dahi şaşırtmakta ve böyle bir şeyin yapılmasının mümkün olmadığı düşünülmektedir. Fakat yazılım çalışmaya başlayınca durum değişmektedir.
Telefon dinleme programı, yüklendiği cihazın kontrolünü tam olarak ele geçirmektedir. Bu aşamadan sonra ise istenilen her türlü bilginin elde edilmesi mümkün olmaktadır. Söz konusu özelliklerden bazılarının şu şekilde sıralanması mümkündür:
·         Telefon hattı ya da mobil uygulama üzerinden yapılan yazılı, sesli ve görüntülü görüşmelerin tamamını dinleme, izleme, kaydetme
·         Mobil uygulamaların tamamına erişim sağlama
·         Sosyal hesaplarına giriş yapma
·         E-mailleri kontrol etme
·         SMS mesaj takibi
·         GPS konum bulma
·         Telefon kapalı iken dahi mikrofonun aktif hale getirilmesine bağlı olarak ortam dinleme
·         Kameranın istenildiği zaman açılarak ortam izlemesi
·         Rehber ve galeri takibi
·         Telefondaki şifrelerin öğrenilmesi
·         İnternet geçmişini görme
Bütün bu işlevler, telefon dinleme programı özellikleri ve yapabildikleri hakkında çok daha net bir fikir sahibi olunmasını sağlamaktadır.

Yorumlar