Telefon Dinleme


Telefon dinleme, gelişen teknoloji sayesinde artık sıradan insanlar tarafından da yapılabilmektedir. Söz konusu işlem için özel olarak geliştirilen yazılımlar kullanılmakta ve bunlar son derece etkili sonuçlar vermektedir. Öyle ki, polis ya da diğer güvenlik görevlileri tarafından yapılan dinlemelerden dahi daha etkilidir. Fakat onlar kadar sınırsız olmayıp daha sınırlı bir çevrenin dinlenmesi söz konusudur. Bilindiği gibi polisler istedikleri her telefonu rahatlıkla dinleyebilir. Normal insanlar ise telefon dinleme programı yükledikleri cihazların dinlemesini yapabilirler. Bunun haricindeki cihazların dinlenmesi söz konusu bile değildir.
Bu yazılımların geliştirilme amacı, değişen yaşam şartlarına bağlı olarak ortaya çıkan insan ihtiyaçlarıdır. Söz konusu ihtiyaçları şu şekilde sıralamak mümkündür:
·         Ailelerin çocuklarının kötülüklerden uzak tutmak istemesi
·         Kişilerin kendisini aldattığını düşündüğü eşlerini, sevgililerini ya da nişanlılarını izlemesi
·         Alzheimer ya da farklı bir hastalığa bağlı olarak ortaya çıkan hafıza kaybına bağlı kaybolmaların önlenmesi
Yukarıda yer alan durumlar, telefon dinleme işleminin gerekliliğini ortaya koymaktadır. Fakat bu ve benzer iyi niyetli amaçların dışına kesinlikle çıkılmaması gerekir. Aksi durumda oluşacak olan olumsuzluklardan kişilerin kendisi sorumlu olacaktır.

Telefon Dinleme Nasıl Yapılır?

Telefon dinlemek isteyen kişilerin öncelikle bu işlemi sorunsuz bir şekilde yerine getirme özelliği olan yazılımlardan birisini edinmesi gerekiyor. Söz konusu yazılımlar, pek çok yerde satılmasına rağmen kurumsal kimliğe sahip olan firmaların tercih edilmesi, güvenlik anlamında sorun yaşamama adına son derece önemlidir. Telefon dinleme, farklı bir yerden alınan yazılım ile yapılır ise kişisel bilgilerin risk altında olduğunun bilinmesi gerekiyor.
Telefon dinleme programı alındıktan sonra bunun hedef cihaza gizli bir şekilde yüklenmesi gerekir. Program sadece Android sisteme sahip olan cihazlara yüklenmekte ve yükleme işlemi 3 dakika sürmektedir. Program yüklendikten hemen sonra panel ile hedef telefon arasında bağlantı kurulmakta ve dinlemeler direkt olarak başlamaktadır. Bundan sonra kullanıcıların panel üzerinden istedikleri gibi dinleme yapabileceği zamanlar başlamış olur.
Telefon dinleme için kullanılacak iki farklı yöntem vardır. Bunlardan ilki hedef cihazdan yapılan görüşmelerin bir konferans haline getirilmesi ve ilgili kişinin canlı olarak dinlenmesidir. Bunun dışındaki diğer seçenek ise söz konusu yazılımın kayıt özelliği üzerinden dinlemelerin yapılmasıdır. Kullanılacak olan yazılımlar, görüşmeleri otomatik olarak kayıt altına almakta ve insanlarda yapılan kayıtlar üzerinden görüşmeleri rahatlıkla dinleme imkanı yakalamaktadır.

Telefon Dinleme Programı Özellikleri ve Fiyatı

Telefon dinleme programı, adının aksine sadece dinleme değil aynı zamanda takip de yapabilmektedir. Bu yazılımın sahip olduğu özellikler çoğu zaman insanları şaşırtmaktadır. Telefon dinlemeden ortam izlemesine, ortam dinlemeden konum tespitine varıncaya kadar pek çok işlem yazılımlar tarafından yapılabilmektedir.
Telefon dinleme yazılımı fiyatları ise oldukça değişkendir. Programın sahip olduğu özelliklere bağlı olarak ödenmesi gereken ücret farklılık göstermekte ve insanlar da kendi bütçelerine göre uygun olan seçeneğe yönelmektedir.

Yorumlar