Telefon Takip Programı


Telefon takip programı, gelişen teknolojinin insanlara verdiği önemli hediyelerden birisi olup mobil cihazların etkin bir şekilde takip edilmesini sağlamaktadır. Daha önceki dönemlerde söz konusu işlem sadece emniyet ve benzer birimler tarafından yapılmasına karşın, bu program sayesinde normal insanlar tarafından da yapılmaya başlanmıştır. Fakat buradaki takibin sınırsız yani istenilen kişilere yapılacağı düşünmemelidir. Kişiler, sadece fiziki olarak eriştikleri ve bu programı kurabildikleri cihazları dinleme imkanı bulacaktır. Bunun haricindeki mobil cihazların ise dinlenmesi ve izlenmesi söz konusu değildir.
Değişen yaşam şartlarına bağlı olarak insanlar farklı alanlarda kolaylık yaşamasına karşın bazen de yeni zorluklarla karşılaşmaktadır. Aldatılma şüphesi, çocuklara ilişkin olarak duyulan güvenlik riskleri, Alzheimer hastası olan anne babanın kaybolması ve benzer durumlar, kişilerin son dönemde yaşadığı sorunlardan bazılarıdır. Bu sorunların tamamı telefon takip programı ile etkin bir şekilde çözülür ve insanlar böylece önemli bir yükten kurtulmuş olurlar.

Telefon Takip Programı Özellikleri

Telefon takip programı özellikleri denildiği zaman kişilerin aklına direkt olarak bu yazılım tarafından yapılabilen işlemler gelmektedir. Söz konusu işlemlerin haricinde öncelikle bilinmesi gereken bazı hususlar vardır. Bunların başında bu yazılımların sadece Android cihazlara kurulumunun yapılabileceği gelir. Dolayısıyla da farklı bir cihaza kurulumun yapılması mümkün değildir. Bunun haricinde kurulum sadece 3 dakika sürer ve hemen herkes çok rahat bir şekilde bu işlemi yapabilir. Ayrıca yükleme işleminde zorlanacağını düşünen kişiler için videolu anlatımlar mevcuttur. Bu anlatımlar sayesinde kullanıcılar, zorlanmadan gerekli olan yükleme işlemini yapabilecektir.
Kullanıcıların farklı sorunlarını çözen telefon takip programı, yeksek veri aktarım hızına sahiptir. Bu özellik, anlık olarak dinleme ve izleme yapılmasını sağladığı gibi diğer işlemleri de son derece hızlı bir hale getirmektedir. Böylece kullanıcılar, zaman kaybetmeden istedikleri işlemi yapabilecektir. Casus yazılım adıyla da bilinen bu programların farklı türleri vardır ve insanlar kendi durumlarına göre bunlardan birisini seçme şansına sahiptir.
Kullanıcılar tarafında bu yazılım kullanılarak yapılabileceklerden bazıları telefon dinlemesi, panel üzerinden mikrofonun açılmasına bağlı olarak yapılan ortam dinlemesi, sosyal medya hesaplarına giriş, mobil uygulamaların tamamına erişim, telefon ekranının canlı olarak izlenmesi ve GPS konum bulma olarak sıralanabilir. Böylece kullanıcılar takip ettikleri kişiye dair merak ettikleri her türlü bilgiyi zorlanmadan öğrenebilir.

Telefon Takip Programı ile Ortam Dinlemesi Yapma

Telefon takip programı tarafından yapılan işlemlerden olan ortam dinlemesi, çok farklı bilgilerin elde edilmesini sağlamaktadır. Bu işlem sayesinde hedef kişilerin sadece telefondan yaptıkları konuşmalara değil, normal ortamlarda yaptıkları konuşmalara da erişim sağlanmaktadır. Bunun için panel üzerinden mobil cihazın mikrofonunun açılması yeterlidir. Söz konusu işlem, kişilerin telefondan olan uzaklıklarına bağlı olarak farklı kalitede sesler kaydetmektedir. Telefona yakın olan kişilerin yapmış oldukları konuşmaların çok daha net bir biçimde tespit edildiğini söylemek gerekiyor.

Yorumlar