Telefon Takip Programları


Telefon takip programları, mobil cihazların etkin bir şekilde takip edilmesini sağlarken, insanların farklı ihtiyaçlarını karşılama noktasında da son derece etkilidir. Bilindiği gibi bu yazılımlar geliştirilmeden önce sadece emniyet güçleri tarafından dinlemeler yapılabilir, bunun haricinde sıradan insanlar tarafından bu takip işlemleri kesinlikle yapılamazdı.
Mobil cihazların insanlar tarafından yoğun bir şekilde kullanımı, herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Günümüzde cebinde akıllı telefon olmayan kişi sayısı yok denecek kadar azdır. Söz konusu mobil cihazların özellikleri ise her geçen gün biraz daha gelişmektedir. Bu özellikler ne kadar fazla olursa telefon takip yazılımları, çok daha etkili sonuçlar vermektedir. Çünkü bu yazılımlar, yüklü oldukları cihazların kontrollerini tamamen ele geçirmekte ve buradaki özellikleri aktif hale getirerek bir takım bilgiler elde etmektedir. Aktif edilecek olan özellik ne kadar fazla olursa, elde edilecek bilgiler de o kadar çok olacaktır.

Telefon Takip Programları Neler Yapar?

Telefon takip programları tarafından yapılan işlemler, insanların bazen şaşkınlığa uğramasına dahi neden olacak kadar etkilidir. Bu yazılımlar tarafından elde edilen bilgiler insanların yaşamlarında çok önemli bir yere sahip olduğu için bu yazılımlara olan ilgi her geçen gün artmaktadır.
Casus yazılım olarak da adlandırılan yazılımlar, ilgili kişinin etkin olarak izlenmesi noktasında son derece olumlu sonuçlar vermektedir. Bu sonuçların alınmasını sağlayan işlemlerden bazıları şu şekildedir:
·         Telefon hattı üzerinden yapılan yazılı, sesli ve görüntülü görüşmelerin tespit edilmesi
·         Telefon takip programları ile GPS özelliğinin aktif edilmesine bağlı olarak konum tespiti
·         Mobil uygulamalar üzerinden yapılan görüşmelerin tespit edilmesi ve dinlenmesi
·         Kameralar üzerinden ortam izlemesi
·         İnternet geçmişini görme
·         Mail takibi
·         Menülerin tamamına erişim
·         Ekranın canlı olarak izlenmesi ve şifrelerin öğrenilmesi
Yukarıda yer alan işlemler sayesinde insanlar takip ettikleri çocukları, eşleri ya da diğer sevdiklerine ilişkin farklı bilgileri çok rahat bir şekilde öğrenebilir.

Telefon Takip Programları Fiyatları

Telefon dinlemesi de yapabilen bu yazılımlar için ödenmesi gereken ücret hakkında net bir rakam telaffuz edilmesi mümkün değildir. Çünkü piyasada satılan çok sayıda program bulunmakta ve bunlardan istenilenler kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. Bunların da özellikleri, dolayısıyla da fiyatları değişkenlik göstermektedir.
Telefon dinleme programları, süresiz olarak satın alınabileceği gibi 1-2 aylık bir süre için de alınabilir. Dolayısıyla da telefon dinleme programı fiyatları buna bağlı olarak farklılık gösterecektir. İnsanlar söz konusu yazılım için farklı ücretler ödemek durumundadır. Bütün bunlar birlikte dikkate alındığında rakamlar hakkında net konuşmanın mümkün olmadığı net bir şekilde anlaşılacaktır.

Telefon Takip Programları Güvenli Mi?

Telefon takip işlemi için tercih edilecek olan yazılımların lisanslı olmasına çok fazla dikkat edilmesi gerekiyor. Bu yazılımlar lisanslı olur ise güvenlik bakımından herhangi bir sorun yaşanmayacaktır. Fakat lisanslı olmamaları durumunda aynı şeyler söylenemez ve insanların bir takım bilgileri risk altında olabilir.

Yorumlar