Telefon Takip


Telefon takip, istenilen mobil cihazların tam olarak kontrolünün ele geçirilmesi olarak tanımlanabilir. Bu işlem, telefon dinlemesi ile benzer olsa da çok daha kapsamlıdır. Bundan dolayı farklı bilgilerin elde edilmesine imkan verir ve bu bilgiler farklı şekillerde kullanılabilir.
Değişen toplum yapısı ve gelişen teknoloji, ciddi şekilde insanların yaşayışlarını etkilemiştir. Bazı alanlarda ciddi kolaylıklar yaşanırken bazı alanlarda farklı sorunların ortaya çıkmasına neden olmuştur. Bu sorunlar en fazla çocukları etkiler iken bunların dışındaki kişilerde de farklı şekillerde kendini gösterir. Bundan dolayı insanlar çocuklarını kötülüklerden ve tehlikelerden korumak için sık sık telefon takip programı kullanma yoluna gitmektedir. Bunun haricinde ise kişiler şüphelendikleri eşleri, nişanlıları ve sevgililerini de takip ederek kuşkularını bir sonuca bağlamak istemektedir. Dolayısıyla da insanların bu noktadaki bütün ihtiyaçlarına etkin olarak cevap verdiği söylenebilir.

Telefon Takip Programı Nedir?

Telefon takip işleminin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan farklı programlar vardır. Bunlar sayesinde insanlar hedef mobil cihazların kontrolünü tamamen ele geçirmekte ve buradan farklı bilgiler elde etmektedir. Dolayısıyla da söz konusu yazılımların son derece işlevsel olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.
Telefon takip yazılımları Android sisteme sahip olan cihazlarda çalışabilir. Farklı bir sisteme sahip olan cihazlarda çalışması söz konusu bile değildir. IOS sistemine sahip olan iPhone cihazlarda bu yazılımlar çalışmaz ve insanlar da buna bağlı olarak takip yapamazlar.
Bilinmesi gereken bir diğer husus ise kurulum ile ilgilidir. Casus yazılım kurulumu, sadece 3 dakikada yapılmasına karşın doğru bir şekilde yapılması çok önemlidir. Burada yaşanacak olan ufak bir sorun, programın düzgün çalışmasını engelleyecektir. Bu da beklentilerin tam olarak karşılanmaması anlamına gelir. Telefon dinleme programı kurulumu için özel olarak hazırlanan videolar vardır ve bu videolar sayesinde insanlar yükleme işlemini sorunsuz olarak yapabilir.

Telefon Takip Nasıl Yapılır?

Telefon takip, yukarıda genel olarak özellikleri anlatılan yazılımlar sayesinde yapılmaktadır. Bu yazılımlar, hedef telefona gizli bir şekilde yüklenmelidir. Böylece takip edilecek kişi, bu durumdan şüphelenmeyecek ve bu da çok önemli bir avantajı beraberinde getirecektir. Gizlilik, bu işlemde çok büyük öneme sahiptir. Programlar, yüklendikten sonra arka plana geçmekte ve kendisini burada tam olarak gizlemektedir. Buna bağlı olarak takip edilen kişi bunları kesinlikle fark etmemektedir.
Telefon takip yazılımları ile yapılacak olan işlemler genel olarak şu şekildedir:
·         Telefon hattı üzerinden yapılan görüşmelerin dinlenmesi
·         Mobil uygulamalar ile yapılan sesli, yazılı ve görüntülü görüşmelerin dinlenmesi ve izlenmesi
·         GPS konum bulma
·         Mobil cihaz kapalı iken dahi mikrofonun aktif hale getirilmesi sayesinde ortam dinlemesi yapma
·         Kamera uzaktan açılarak ortamın izlenmesini sağlama
·         Cihazın ekranını canlı olarak izleme ve yapılan işlemleri görme
·         Girilen bütün internet sitelerini görme
·         E-Mail takibi
·         Rehber ve galeri takibi

Yorumlar