Casus Telefon


Casus telefon, gelişen yazılım teknolojisinin insanların dinleme yapmasını sağlayan bir hediyesidir. Telefon dinlemesi, sadece güvenlik güçleri tarafından yapılan bir işlem olabilmesine rağmen, bu yazılımlar sayesinde artık sıradan insanlar da dinleme yapabilmektedir. Böylelikle kişiler, sevdiklerine dair bir takım detaylara çok rahat bir şekilde ulaşmakta ve onların tehlikelerden uzak durmasını sağlamaktadır.
Casus yazılım, pek çok amaç için kullanılmaktadır ve bunların tamamının iyi niyetli olduğunun söylenmesi yanlış olmayacaktır. Özellikle çocukların çevre kontrolünün sağlanması adına bu yazılımlar çok etkili sonuçlar verir. Çevre kontrolü, çocukların uyuşturucu batağına saplanmasından hırsızlık yapmasına varıncaya kadar farklı kötü alışkanlıkları engeller. Bu da çocukların gelecekleri adına son derece önemli bir olaydır. Bunun haricinde ise insanlar farklı amaçlar için de bu yazılımları kullanabilir.

Casus Telefon Özellikleri

Casus telefon denildiği zaman insanların aklına özel bir aygıt gelmektedir. Fakat durum böyle olmayıp tamamen farklıdır. Casus yazılım yüklü olan cihazlara bu isim verilir. Çünkü kullanıcısına ait farklı özelliklerin elde edilmesini sağlar ve tam bir casus gibi hareket eder. Bu yazılımın farklı özellikleri vardır ve insanların beklentilerini tam olarak karşılar. Telefon dinleme programı adı ile de bilinen bu yazılım, yüksek veri aktarım hızına sahiptir. Hızın yüksek olması, anlık olarak dinleme ve izleme yapmayı mümkün hale getirir. Bunun haricinde ise farklı avantajlar sağladığı da söylenebilir.
Casus telefon, tamamen gizli bir şekilde takip işlemini yapar. Telefonu kullanan kişilerin bu durumdan şüphelenmesini gerektirecek hiçbir belirti göstermezler. Bundan dolayı da insanlar dinleme ve izlemeleri uzun süre sorunsuz olarak devam ettirebilir. Fakat bu gizliliğin sağlanabilmesi adına baştan yükleme işleminin gizli yapılması gerekir. Casus yazılım kurulumu sadece 3 dakika sürer ve yalnızca Android cihazlara yapılabilir. Farklı bir cihaza kurulum yapılması mümkün değildir. Kurulum ile ilgili internette farklı videolar vardır ve insanlar bu videoları seyretmek suretiyle kurulumun nasıl yapılacağını detaylı olarak öğrenebilir.
Telefon takip yazılımı özellikleri genel olarak bu şekildedir. Fakat bunların farklı türleri olduğunun ve buna bağlı olarak da fiyatların farklılık gösterdiğinin bilinmesi gerekmektedir.
https://yasincyoutube.blogspot.com üzerinden her kalitede telefon takip ve telefon dinleme programı bulabilirsiniz. Diğer sitelerden farklı olarak yazılımı satın aldıktan sonra istediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz. Firmamızda her zaman muhatabınız bulunacaktır. Daha detaylı bilgi almak için bizi arayabilirsiniz; 0543 323 0 323.

Yorumlar

  1. 05529317296 bu numara ve mehmet çelik adına dikkat edin arkadaşlar
    Sahtekarın en önde gideni

    YanıtlaSil

Yorum Gönder