Casus Yazılım


Casus yazılım, gelişen teknoloji sayesinde sıradan insanların telefon dinlemesi yapabilmesini mümkün hale getiren önemli bir programdır. Söz konusu program, sadece telefon dinlemesi değil, bunun haricinde çok farklı işlevleri de sorunsuz bir şekilde yerine getirmektedir. Böylelikle insanların beklentilerinin üst seviyede karşılandığını söylemek mümkündür.
İnsanlar, değişen zaman ve gelişen teknoloji ile birlikte farklı kolaylıklara kavuşmuştur. Fakat bu kolaylıklar, aynı zamanda farklı risklerin de doğmasına neden olmuştur. Akıllı telefonların özellikleri dikkate alındığında çocukların iletişim için çok farklı seçenekleri olduğu görülecektir. Söz konusu seçenekler sayesinde istenilen kişilerle görüşülmekte ve istenilen internet sitelerine giriş yapılabilmektedir. Bundan dolayı da çocukların yanlış kişilerle arkadaşlık yapması mümkündür. Telefon takip programı kullanılmak suretiyle aileler, çocuklarını anlık olarak izlemeli ve onların bu tür yanlışlıklarını büyümeden engellemelidir. Aksi durumda ortaya çıkan sonuçların telafi edilmesi çok zor olacaktır.

Casus Yazılım Özellikleri

İnsanların son dönemde daha fazla ilgi göstermeye başladığı casus yazılım, farklı özellikleri ile dikkat çekiyor. Bu yazılımın en önemli özelliklerinden birisi hızlı veri aktarımıdır. Bu özellik sayesinde hedef telefon anlık olarak dinlenebilir ya da izlenebilir. Dolayısıyla da kişiler, anında farklı bilgilere ulaşabilir. Bir diğer önemli özellik ise gizlilik olup bu özellik sayesinde hedef kişi hiçbir şey anlamaz. Bu da dinlemelerin çok daha uzun süre yapılmasına imkan verir.
Casus yazılım özellikleri genel olarak yukarıda açıklanmıştır. Bu yazılımın yüklendiği mobil cihazlar adeta birer casus telefon olmakta ve kullanıcısına dair her türlü bilginin elde edilmesini sağlamaktadır. Telefon dinleme programı adı ile de bilinen söz konusu yazılım tarafından yapılan işlemlerden bazılarının şu şekilde sıralanması mümkündür:
·         Panel üzerinden GPS özelliğinin aktif edilmesi ve anlık nokta atışı konum tespiti
·         Telefonda görüşme yapılmıyor iken mikrofonun açılması ve böylece ortam dinlemesi yapma
·         Telefon hattı ya da mobil uygulamalar üzerinden yapılan bütün görüşmelerin tespit edilmesi, dinlenmesi, izlenmesi ve kayda alınması
·         Sosyal medya hesaplarının tamamına giriş yapma
·         Mobil uygulamalara ve telefon içerisinde yer alan diğer menülere erişim sağlama
·         Mail, galeri ve rehber takibi

Yorumlar

  1. Btcturk güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: btcturk güvenilir mi
    Binance güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: binance güvenilir mi
    Paribu güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: paribu güvenilir mi

    Binance güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: binance güvenilir mi

    YanıtlaSil
  2. Binance, BTCTurk, Paribu sahibi kim merak ediyorsanız tıklayın: Binance, BTCTurk, Paribu Sahibi





    Binance, BTCTurk, Paribu ne zaman kuruldu merak ediyorsanız tıklayın: Binance, BTCTurk, Paribu Ne Zaman Kuruldu





    Komisyon oranları için tıklayın: BtcTurk, Binance, Paribu Güvenilir mi? Komisyon Oranları





    Hangisi güvenilir merak ediyorsanız tıklayın: Btcturk, Binance, Paribu Güvenilir mi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder